1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ümraniye’de Bıçaklı Tehdit Olayı

Ümraniye’de Bıçaklı Tehdit Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de Şok Olay: Bıçaklı Tehdit

Ümraniye'de Şok Olay: Bıçaklı Tehdit

Ümraniye’de, Akşemsettin Sokak’ta bulunan Yunus Emre Ortaokulu’nda yaşanan bir olay, eğitim camiasında büyük bir endişeye yol açtı. Okul müdür yardımcısı S.M.U., öğrencisi K.Ş.’nin, okul içerisinde bir arkadaşlarıyla yaşadığı bir sorun nedeniyle ailesini arayarak okula davet etti. İddiaya göre, okul bahçesinde ailesinin gelmesini bekleyen müdür yardımcısı, K.Ş.’nin annesiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ‘Çocuğunuzun bakıcısı değilim’ ifadelerini kullandı.

Okula Bıçakla Girdi ve Tehditler Savurdu

Bu sözleri duyan K.Ş., müdür yardımcısına hakaret ederek okuldan ayrıldı. Ancak kısa bir süre sonra, elinde bıçakla okul bahçesine geri döndü. Burada, müdür yardımcısına yönelik tehditler savurarak panik yarattı. Olayın büyümesini önlemek isteyen diğer öğretmenler, araya girerek durumu kontrol altına almaya çalıştı.

Gözaltına Alındı

Olayın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, K.Ş.’yi gözaltına aldı. Genç öğrenci, ifadesi alınmak üzere savcılığa sevk edildi. Bu gelişme, okulda güvenlik endişelerini artırırken, veliler arasında da büyük bir kaygı yarattı.

Kaynak: Sözcü

Ümraniye’de Bıçaklı Tehdit Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!