1. Haberler
  2. Magazin
  3. Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un Kızları Melek Bal’ın Zorlu Tedavi Süreci

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un Kızları Melek Bal’ın Zorlu Tedavi Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un Zorlu Süreci

Ses sanatçısı Umut Akyürek, 2004 yılında kendisi gibi sanatçı olan Oktay Ertuğrul ile hayatını birleştirdi. Çift, 2005 yılında mutlu bir şekilde kızları Melek Bal’ı kucaklarına alarak ailelerine yeni bir heyecan kattı. Ancak son günlerde sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile gündeme gelen Akyürek, yaşadığı zorlu süreci ve endişelerini dile getirdi.

Kızının Güvenliği Üzerine Korkuları

Kızının Güvenliği Üzerine Korkuları

Akyürek, kızının başına bir şey geleceğinden endişe ettiğini ve eşine bıçakla saldırdığını, kendisinin de iki kez darp edildiğini belirtti. Olaylar karşısında duyduğu çaresizliği şu şekilde ifade etti:

“HEPSİNİN KÖKENİNDE BU İLLET VAR”

Kontrolsüz bir rahatsızlıkla mücadele ettiğini ve bu durumun korkunç boyutlara ulaştığını belirten Akyürek, “Şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür evde yok. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce de defalarca çağırdık ama sonuç alamadık. Polisler gelip durumu dinliyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bu konuda bir çözüm bulunamıyor. Son günlerde kamuoyunu meşgul eden olaylar da madde bağımlısı gençlerin karıştığı suçlarla ilgili. Gencecik bir polisimiz şehit oldu, iki genç kızımız katledildi. Tüm bunların altında yatan neden bu illet.” şeklinde konuştu.

Melek Bal’ın Hastaneye Yatışı

Melek Bal'ın Hastaneye Yatışı

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un madde bağımlılığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı bilinen kızları Melek Bal, hastaneye yatırıldı. Akyürek, kızları için yardım talebinde bulunarak, “Kızımız şu an hastanede ama burası çözüm değil. Rehabilitasyon merkezine ihtiyacı var, bu konuda araştırmalar yapıyoruz. 1-2 yerle iletişime geçtik. Şu an psikiyatri hastalarıyla aynı ortamda kalıyor. Devlet hastanesinde rehabilitasyon merkezi bulunmuyor.” şeklinde bilgi verdi.

Erkek, kızının tedavi görmek istediğini vurgulayarak, “Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta çok zorlayıcı bir durum. Alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi sorunlar da var. Kızımızı Allah’ın izniyle kurtaracağız.” dedi.

Sanat Camiasına Yönelik Eleştiriler

Sanat Camiasına Yönelik Eleştiriler

Umut Akyürek, sanat camiasından beklediği desteği bulamadığını belirtti. “Çok sayıda arayan olmadı. Sibel Can ve Demet Akalın iyi dileklerini iletti fakat sanat camiasından açıkçası çok fazla bir ses çıkmadı.” ifadelerini kullandı.

Mücadele ve Tehditler

Mücadele ve Tehditler

Tehditler aldıklarını söyleyen Ertuğrul, “Sosyal medyada bot hesaplardan tehdit mesajları alıyoruz. Bu işin ticaretini yapan insanlar bu tehditleri savuruyor. Her türlü sıkıntıyı yaşıyoruz ama biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Sadece kendi adımıza değil, tüm gençler için mücadele edeceğiz. Avukatımızla görüştük ve bu saldırıları resmi olarak bildireceğiz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, rehabilitasyon merkezlerinin yüksek maliyetine de dikkat çekti.

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un Kızları Melek Bal’ın Zorlu Tedavi Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!