1. Haberler
  2. Magazin
  3. Umut Akyürek’in Kızıyla İlgili Üzücü Durum Açıklaması

Umut Akyürek’in Kızıyla İlgili Üzücü Durum Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek’in Kızıyla İlgili Üzücü Açıklamaları

Umut Akyürek'in Kızıyla İlgili Üzücü Açıklamaları

Umut Akyürek, 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile hayatını birleştirmiş ve 2005 yılında kızı Melek Bal’ı kucaklamıştır. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında kızıyla ilgili iş hayatına atıldığını ve yeni asistanı olduğunu duyuran Akyürek, bu sefer kızıyla ilgili oldukça üzücü bir durumdan bahsetti. Yaşadığı zorlukları Instagram’da paylaştığı bir video aracılığıyla takipçileriyle paylaşan Akyürek, şu sözleri sarf etti:

“Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çok düşündüm. Daha önce de birkaç kez denedim bu videoyu sizlerle paylaşıp paylaşmamayı… Artık paylaşmak istiyorum çünkü bir yol bulamıyorum. Kızımla ilgili bir takım sorunlarım olduğunu zaten biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bir süreç sonucu, bir programda psikolojik rahatsızlıkları olduğunu dile getirmiştim. Ancak durum çok daha karmaşık ve derin. Çünkü maalesef madde de kullanıyor, hem de çok bilinçsiz bir şekilde… Tabii ki bilinçli kullanımı olamaz ama adeta ölümüne bir tutkuya dönüşmüş durumda… Kontrolsüz bir şekilde, psikiyatrik rahatsızlığından kaynaklı olarak kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara ulaştı.”

Umut Akyürek'in Kızıyla İlgili Üzücü Durum Açıklaması

“KENDİMİ ODAYA KİLİTLEDİM”

“Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür evde yoktu ve yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce de defalarca bu durumu yaşadık. Sonuç olarak ne oluyor? Hiçbir şey olmuyor. Polisler geldiklerinde, dil döküyorlar ama en fazla götürüp nezarette ifade alıyorlar. Bununla ilgili bir çözüm bulamıyorlar. Biliyorsunuz ki, son günlerde kamuoyunu meşgul eden çok sayıda olay yaşandı. Madde kullanan gençlerin karıştığı suçlar maalesef arttı. Gencecik bir polisimiz şehit oldu, iki genç kızımız ise katledildi. Hepsinin arkasında bu illet var. Çünkü bu gençler aileleri tarafından defalarca şikayet edilmiş olmalarına rağmen, yirmi küsur suçları var ama hiçbir şey yapılmıyor. Bu insanlar, serseri mayın gibi, kime denk gelirlerse ortalıkta özgürce dolaşıyorlar… Benim çocuğum da bu durumlardan birisi.”

“SANATÇI OLDUĞUM HALDE GÜCÜM YETMİYOR”

“Ben bir sanatçı olmama rağmen, gücüm yetmiyor. Kızım reşit olduğu için, kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum. Babasıyla birlikte aylardır devam eden bir mahkeme sürecimiz var. Çünkü korkuyoruz, onun başına bir şey gelecek… Ya ölecek, ya başkalarına zarar verecek. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı. Beni de defalarca darp etti. Çünkü bilincini kaybediyor. Bu madde denilen şey öyle bir şey ki…”

Kaynak: Sözcü

Umut Akyürek'in Kızıyla İlgili Üzücü Durum Açıklaması

Umut Akyürek’in Kızıyla İlgili Üzücü Durum Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!