1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü İsimlerden TUSAŞ Terör Saldırısına Tepkiler

Ünlü İsimlerden TUSAŞ Terör Saldırısına Tepkiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü İsimlerden Terör Saldırısına Tepki

Ünlü İsimlerden Terör Saldırısına Tepki

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı, birçok ünlü ismin yüreğini dağladı. Hain saldırıda beş değerli vatandaşımız hayatını kaybederken, sanatçılar sosyal medya hesaplarından Türk bayrağını paylaşarak bu acıya duydukları derin üzüntüyü dile getirdiler. Sanatçılar, “Terörü sonsuza kadar lanetliyorum” mesajları ile birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Burcu Esmersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörün her şekline ve bu acıyı yaşatanlara lanet olsun.” Müzisyen Funda Arar ise İstiklal Marşı’nı paylaşarak, “Sen hep dalgalanacaksın. Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum.” dedi. Mert Demir ise, “Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkece en kısa sürede daha huzurlu günlere kavuşmayı ümit ediyorum. Hepimizin başı sağ olsun.” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Sibel Can, yaşanan acıya kayıtsız kalmayarak, “Hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Ünlü İsimlerin Mesajları:

  • Yılmaz Erdoğan: “Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”
  • Melek Baykal: “Terörü sonsuza kadar lanetliyorum. Şanlı bayrağımız seni sonsuza kadar dalgalandıracağız. Ne Mutlu Türk’üm Diyene…”
  • Devrim Özkan: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın tez zamanda sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle. Teröre lanet olsun.”
  • Ferhat Göçer: “Alçak terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”
  • Berk Oktay: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Terör örgütü ve destekçilerine lanet olsun. Başımız sağ olsun.”
  • Nebahat Çehre: “Teröre lanet olsun.”
  • Tarkan: “Ankara TUSAŞ’ta gerçekleşen terör saldırısı çok üzücü ve endişe verici. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve terörü lanetliyorum.”
  • Burcu Kıratlı: “Başımız sağ olsun.”

Ünlü İsimlerden TUSAŞ Terör Saldırısına Tepkiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!