1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Güven, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm.”

Vural Çelik Kimdir?

Vural Çelik, 1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan Çelik, tiyatro kariyerine 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’na yaptığı başvuru ile adım attı. Bir arkadaşının gazete ilanı aracılığıyla oyuncu arandığını söylemesi üzerine, bu fırsatı değerlendiren Vural, Kırca’nın tiyatrosuna kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu’ndan sonra Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna katılan Çelik, burada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Bu süreçte Selahattin Taşdöğen sayesinde Necati Akpınar ile tanışma fırsatı buldu ve onun yanında organizatörlük eğitimine başladı.

Daha sonra, ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak kariyerine devam etti. Ata Demirer’in tavsiyesiyle, popüler dizi Avrupa Yakası’na katıldı ve burada Kubilay Peynircioğlu ile Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. Vural Çelik, en son Seksenler dizisinde Niyazi karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Vural Çelik’in vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı ve birçok kişi onun yeteneklerini ve katkılarını anmak için sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

Kaynak: Sözcü

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!