1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefatını, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm…” ifadeleriyle duyurdu. Vural Çelik’in ani vefatı, sanat camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Töreni Hakkında Bilgiler

Cenaze Töreni Hakkında Bilgiler

Cenaze töreniyle ilgili detaylar merakla beklenirken, Birol Güven’den bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili Vural Çelik’in cenazesini yarın (19 Ekim) öğle namazında Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden kaldırmak istiyoruz ancak işlemler tamamlanmadığı için henüz netleştiremedik. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağım. Ama bugüne yetişmeyeceği kesin.” şeklinde bilgi verdi.

Hastane Paylaşımı

Hastane Paylaşımı

Vural Çelik, vefatından yalnızca iki gün önce hastanede çektiği bir video ile takipçileriyle bir araya gelmişti. Videoda, “Şu hastaneye geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar arabam, yatım, villam olmuştu.” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım, sanatçının durumunun ciddiyetini gösteren bir detay olarak kaydedildi.

Sanat Dünyasından Taziye Mesajları

Sanat Dünyasından Taziye Mesajları

Vural Çelik’in vefatı, sanat dünyasında birçok ünlü ismin taziye mesajları göndermesine neden oldu. İşte bazı mesajlar:

  • Gülse Birsel: “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz.”
  • Hakan Yılmaz: “Çok üzgünüm… Allah rahmet eylesin. Yattığın yer cennet olsun kardeşim.”
  • Ata Demirer: “Güzel zamanlarda güzel yıllar… Çok erken bir veda. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, nur içinde yat kardeşim.”
  • Hale Caneroğlu: “Üzüntümü ifade bile edemiyorum. Şoktayım. Yıllarca rol arkadaşım oldun. Işıklar içinde uyu Kubim.”
  • Senay Gürler: “Dizimin Kubilay’ını Vural’ı çok erken kaybettik maalesef. Sevenlerine sabır dilerim.”
  • Öykü Çelik: “Ahh Vuralım seni tanımak, seninle çalışmak gerçekten büyük bir şanstı. Nurlar içinde uyu güzel adam.”

Vural Çelik Kimdir?

Vural Çelik Kimdir?

Vural Çelik (1972, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelen Çelik, ortaokul-lise yıllarında arkadaşlarının taklitlerine gülen, yetenekleriyle dikkat çeken bir öğrenci olarak biliniyordu. 1989 yılında, bir arkadaşının Levent Kırca Tiyatrosu’na oyuncu arandığını bildirmesi üzerine başvuru yaparak tiyatro kariyerine adım attı.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Levent Kırca Tiyatrosu’nda sahne aldıktan sonra, Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna geçti ve burada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar ile tanıştı ve organizatörlük eğitimine başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak kariyerine devam etti.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırarak geniş bir kitle tarafından tanındı. En son olarak Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım adlı sinema filminde başrol oynadı. Sanatçı, kariyeri boyunca birçok projede yer alarak Türk televizyon ve sinema tarihinde iz bıraktı.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!