1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü Şarkıcının Kızının Madde Bağımlılığı Açıklamaları

Ünlü Şarkıcının Kızının Madde Bağımlılığı Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcının Kızının Madde Kullanımı Hakkındaki Açıklamaları

Ünlü şarkıcı, kızının madde bağımlılığı ile mücadele ettiğini vurgulayarak, yaşadığı zorlu süreçleri paylaştı. “Kızımın psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle kendini frenleyememesi, durumu korkunç boyutlara taşımış durumda,” diyerek, yaşadığı endişeleri dile getirdi.

Şarkıcı, “Kendimi odaya kilitlemek zorunda kaldım. İki gündür evde yoktu ve yine büyük bir kriz geçiriyor. Bu durumu kontrol altına almak için polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce de defalarca böyle bir yol izlemek zorunda kaldık. Ben bir sanatçı olmama rağmen, bu durumu aşmakta güçlük çekiyorum. Kızımın başına bir şey gelmesinden korkuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, şarkıcı, “Kızım, babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı ve beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor,” diyerek, yaşadığı travmaları ve korkuları aktardı.

Akyürek’in video aracılığıyla yaptığı ihbarın ardından, kızı Melek, sedyeye kelepçeli bir şekilde bileğinin fotoğrafını paylaşarak, “Başladı bizim mesai” notunu düştü. Bu paylaşım, durumun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ünlü Şarkıcının Kızının Madde Bağımlılığı Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!