1. Haberler
  2. Magazin
  3. Unstable ve Kaos Dizileri İptal Edildi

Unstable ve Kaos Dizileri İptal Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unstable Dizisi İptal Edildi

Sosyal sorunları olan bir oğlun, kendisini felaketten kurtarmak için son derece eksantrik ve egzotik bir adam olan babasının şirketinde çalışmaya zorlanmasının hikayesini anlatan Unstable dizisi, ne yazık ki iptal edildi. Dizi, ünlü aktör Rob Lowe ve oğlu John Owen Lowe’un birlikte rol aldığı bir projeydi. İkili, 60 yaşındaki Lowe ve 28 yaşındaki oğlu, dizideki karakterleriyle izleyicilere eğlenceli anlar sundu.

Dizi, Ağustos ayında ikilinin karakterlerinin, bir biyoteknoloji şirketinin düşmanca ele geçirilmesine karşı başarılı bir şekilde mücadele etmesinin ardından 2. sezona başlamıştı. Ancak, ikinci sezonun yayınlanmasının ardından Netflix tarafından dizi iptal edildi.

İzleyicilerden Netflix İçin Boykot Çağrısı

İptal kararı, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı ve birçok izleyici şikayetlerini dile getirdi. Hatta bazı kullanıcılar, Netflix üyeliklerini iptal etme tehdidinde bulundu. Öne çıkan bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı, ‘Bence hepimiz Netflix’i bir yıl boyunca boykot etmeliyiz. Abone olmayın, izlemeyin, yaptıkları hiçbir şey hakkında tweet atmayın veya paylaşımda bulunmayın. Çünkü dizilerin iptal edilmeye devam edilmesi ve aktörlerin, tüm ekiplerin erken işsiz bırakılması, en azından yırtıcılığın bir göstergesi.’ şeklinde bir mesaj paylaştı.

Başka bir izleyici ise, ‘Unstable’ın sadece iki sezon sonra iptal edildiğini duymak gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Baba-oğul dinamiğini ve kahkahaları beğendim. Umarım Rob Lowe ve oğlunu yakında başka bir dizide görürüz.’ şeklinde duygularını ifade etti.

Kaos Dizisi de İptal Edilmişti

Netflix, başka bir dizi olan Kaos‘u da bir sezondan sonra iptal etti. Jeff Goldblum’un başrolünde yer aldığı Yunan mitolojisi komedisinin iptali, dizinin yıldızlarından Aurora Perrineau tarafından sildiği bir Instagram gönderisiyle doğrulandı.

İlk Sezonu Yayınlandı, İkinci Sezon Gelmeyecek

İlk Sezonu Yayınlandı, İkinci Sezon Gelmeyecek

Yunan mitolojisi temalı komedi dizisi Kaos, ilk sezonunu Ağustos ayında Netflix’te yayınladı. Dizi, Yunan mitolojisi tanrılarının modern dünyada yaşadığı hikayeleri anlatıyordu. Jeff Goldblum, dizide alnında bir kırışıklık gördüğünde saltanatının sona ermesinden korkan ve müritlerine karşı paranoyak ve kinci bir tavır sergileyen Zeus karakterini canlandırıyordu.

Bu iptaller, Netflix’in içerik stratejisi hakkında tartışmalara yol açarken, izleyicilerinin tepkilerini de beraberinde getirdi.

Unstable ve Kaos Dizileri İptal Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!