1. Haberler
  2. Gündem
  3. Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cenazesi Bulundu

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cenazesi Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'in Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

27 Eylül tarihinde kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cesedi, Van Gölü kıyısında bulundu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Kabaiş, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söylemişti. O günden itibaren kendisinden bir daha haber alınamadı. Cesedi, Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi’nde Van Gölü kıyısında bulundu.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye Emniyet Müdürlüğü, AFAD, Jandarma ve Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, cesedin bulunduğu alanda detaylı incelemeler gerçekleştirdi.

CENAZE DİYARBAKIR’A GÖTÜRÜLDÜ

Kabaiş’in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için cenaze aracıyla Van Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Kızlarını kaybetmenin acısını yaşayan Nizamettin Kabaiş ve diğer aile bireyleri, Van Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına hakim olamadılar. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Kabaiş’in cenazesi ailesine teslim edildi ve memleketi Diyarbakır’a götürüldü.

Bu trajik olay, genç yaşta hayatını kaybeden Rojin Kabaiş’in ailesi ve arkadaşları üzerinde derin bir üzüntü bıraktı. Bölgedeki güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi, olayın aydınlatılması açısından önemli bir rol oynadı.

Kaynak: Sözcü

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş’in Cenazesi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!