1. Haberler
  2. Dünya
  3. Virginia’da Polis Memuruna Bıçakla Saldırı: Şok Edici Olay

Virginia’da Polis Memuruna Bıçakla Saldırı: Şok Edici Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Virginia’da Şok Edici Olay: Polis Memuruna Bıçakla Saldırı

ABD’nin Virginia eyaletinde, 33 yaşındaki Sydney Wilson, kapısını çalan polise aniden saldırarak şoke edici bir olaya imza attı. Eyalet polisi, olayın detaylarını içeren ve memurun vücudundaki kamerada yer alan görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntüler, sağlık kontrolü için çağrılan memurun, Wilson’ın kapısını çaldığını gösteriyor. İlk etapta aralarında kısa bir diyalog geçtikten sonra, kadın kapıyı kapatıyor.

Üzerinden yaklaşık 3 dakika geçtikten sonra kapıyı açan Wilson, yaklaşık 1.80 boyunda olduğu belirtiliyor. Kapıyı açar açmaz memura “Nasılsın?” diyerek selam veren kadın, aniden elindeki bıçakla saldırıya geçiyor. Polis memuru, bu beklenmedik saldırı karşısında geriye doğru çekilirken, kadın da memurun üzerine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Polis memuru, birçok kez kadına uyarıda bulunmasına rağmen, arbede sırasında defalarca bıçaklandığı ifade ediliyor. Olay anı, kaydedilen videoda polisin üç el ateş ettiği ve sonrasında kadının yere yığıldığı anlar net bir şekilde gözler önüne seriliyor. Yaralanan Sydney Wilson, hemen hastaneye kaldırılıyor, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybediyor. Bu arada, polis memurunun ise ölümcül olmayan yaralarının tedavi edildiği bildiriliyor.

Olayla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen polis şefi, her can kaybında derin bir üzüntü yaşadıklarını belirtirken, “Bu özel vakada hayatını kaybeden kişi de farklı değil. Onu çok seven, onunla ilgilenen, şüphesiz yas tutan ve üzülen bir ailesi, arkadaşları ve sevdikleri var. Ve biz bunu kabul ediyoruz, dua ediyoruz ve düşüncelerimiz bu aileyle birlikte” şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Ölüme sebep olan olayın ardından açılan soruşturma kapsamında polis memurunun idari görevine devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Sözcü

Virginia’da Polis Memuruna Bıçakla Saldırı: Şok Edici Olay
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!