1. Haberler
  2. Spor
  3. Volkan Demirel’den Fenerbahçe’ye Eleştiri

Volkan Demirel’den Fenerbahçe’ye Eleştiri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkan Demirel’den Fenerbahçe Yorumları

Eski Fenerbahçe kaptanı ve şu an yorumculuk kariyerine devam eden Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımın Samsunspor deplasmanında 2 puan kaybettiği maçı TV100’de değerlendirdi. Demirel’in, Fenerbahçe’nin sergilediği oyun ve takımın geleceği hakkında yaptığı yorumlar geniş yankı uyandırdı.

Demirel, Fenerbahçe’deki mevcut ruh halinin mutsuzluk ve umutsuzlukla dolu olduğunu ifade ederek, “Mutsuzluk neden? Bulunduğu ortamdan. Umutsuzluk da neden? Hepimiz bir şeyler bekliyorduk. Jose Mourinho’dan bekliyorduk, yapılan transferlerden bekliyorduk,” dedi. Bu sözleriyle, takımın durumunun sadece sonuçlardan değil, aynı zamanda atmosferden de etkilendiğine dikkat çekti.

‘FENERBAHÇE 7 KİŞİ SAVUNMA YAPAR MI!’

Milli aranın ardından Fenerbahçe’nin oyununda bir değişim olacağına dair umutlarını dile getiren Demirel, “Bir milli ara sonrasını görelim diyorduk, ancak şu anda değişen bir şey yok. Belli ki bu böyle devam edecek. Bir değişiklik, bir değişkenlik görebilecek miyiz diye bekledik ama olmadı,” şeklinde konuştu. Bu durum, taraftarların ve futbol camiasının beklentilerini karşılamaktan uzak kalındığını ortaya koyuyor.

Demirel, Mourinho’nun rakip takımlara göre metot planlamadığını belirterek, “İç sahada oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçların oyun kurgularında bir değişiklik veya oynanan takımlara karşı bir oyuncu tercihleri, rakibe göre planlanan metotlar görmedik,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “2-1 öndesin, Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı? Bu büyük bir soru işareti,” diyerek, takımın oyun anlayışını sorguladı.

Sonuç olarak, Volkan Demirel’in değerlendirmeleri, Fenerbahçe’nin mevcut durumu ve geleceği hakkında önemli ipuçları sunuyor. Taraftarlar ve yorumcular, bu yorumların ardından takımın nasıl bir yön çizeceğini merakla bekliyorlar.

Kaynak: Sözcü

Volkan Demirel’den Fenerbahçe’ye Eleştiri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!