1. Haberler
  2. Magazin
  3. Volkan ve Zeynep Demirel’in Aile Hayatı ve Hamilelik Süreci

Volkan ve Zeynep Demirel’in Aile Hayatı ve Hamilelik Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel’in Aile Hayatı

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in Aile Hayatı

Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2009 Belçika Güzeli Zeynep Demirel, Eylül 2010’da hayatlarını birleştirerek mutlu bir yuva kurdular. Çiftin ilk çocukları Yade, 8 Şubat 2013’te, ikinci kızları Yeda ise Eylül 2017’de dünyaya geldi. Ünlü çift, geçen yılın Ağustos ayında üçüncü kez anne-baba olacaklarını müjdeleyerek hayranlarını sevindirdi.

Zeynep Demirel, hamilelik süreçlerinde dikkatli bir beslenme programı uyguladığını ve önceki hamileliklerinde aldığı kiloları göz önünde bulundurarak bu sefer daha az kilo almayı hedeflediğini belirtmişti. İlk kızında 30, ikincisinde ise 25 kilo alan Zeynep, bu hamileliğinde ise durumu daha kontrollü bir şekilde sürdürmeye çalıştığını ifade etti.

“DAHA AZ KİLO ALIRIM HAYALLERİNİ ÇÖPE ATIYORUM”

Volkan ve Zeynep Demirel'in Aile Hayatı ve Hamilelik Süreci

20. haftasına giren Zeynep Sever Demirel, son beş haftada aldığı 5 kilo ile kendi rekorunu kırdığını açıkladı. Zeynep, yaşadığı durumu şu şekilde dile getirdi: “Durum güncellemesi! Yolun yarısından bildiriyorum. 5 haftada 5 kilo alarak kendi rekorumu kırıyorum, bu defa belki daha az kilo alırım hayallerini siyah poşete koyup çöpe atıyorum.”

Zeynep, ayrıca “Yapı denen bir şey var demek ki kardeşim. Ama en azından spora ve sağlıklı beslenmeye devam…” diyerek hamilelik sürecinde de sağlıklı yaşamaya özen göstermeye çalıştığını vurguladı. Zeynep Demirel’in bu hafta detaylı ultrason randevusu olduğunu ve pelvik ağrılarının başladığını belirterek, “Şimdiden bir bu kadar daha var, Zeyno ha gayret diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Volkan ve Zeynep Demirel’in Aile Hayatı ve Hamilelik Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!