1. Haberler
  2. Magazin
  3. Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

51 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, dün Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Öğle vakti gerçekleştirilen cenazeye, sanatçının annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu taziyeleri kabul etti.

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik ile olan yakın ilişkisini anlatarak, “Vural, enerjisi yüksek ve farklı bir insandı. Kalbi çocuk gibi olan biriydi; bir çocuk gibi güler, bir çocuk gibi üzülürdü. Ansızın küsebilir, fakat hemen ardından barışabilirdi. Sosyal medyada onun maddi sıkıntılar içinde olduğu yönündeki haberler kesinlikle doğru değil. Sektörde bir daralma var, ancak Vural’ın bu denli büyük bir sıkıntısı yoktu. Çekip yayımladığı videolar sadece şaka amaçlıydı. Beraber yeni bir projeye başlayacaktık ama kısmet olmadı. Başımız sağ olsun.” şeklinde konuştu.

Ailemden Birisini Kaybetmiş Gibi Üzgünüm

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, Vural Çelik ile 2009 yılında bir televizyon programında tanıştıklarını belirterek, “Seksenler dizisinde birlikte çalıştık ve 4 sezon boyunca çok yakın dost olduk. Buraya gelirken arkadaşlarla birbirimize hala şaşkın olduğumuzu söyleyip durduk. Kendisi çok erken gitti. Allah rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı.

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oyuncu Yavuz Seçkin, Çelik’in arkadaş canlısı ve neşeli mizacını anlatarak, “Ailemden birisini kaybetmiş gibi hissediyorum. Arada mesajlaşır, şakalaşırdık. Güzel kalpli biriydi ama aynı zamanda içine kapanık ve yalnızdı. Bu, maalesef sektörümüzün genel bir durumu. Etrafınızda çok sayıda dostunuz varmış gibi görünür ama gerçekte öyle değildir. Vural da bunu çok iyi yaşadı. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oyuncu Begüm Öner, Vural Çelik’in neşesini kaybetmeyen nadir insanlardan biri olduğunu vurgulayarak, “Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onunla ilgili kötü bir anım yok. Bize yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. Huzur içinde uyusun.” şeklinde konuştu.

Oyuncu Sarp Apak, Çelik’in farklı bir karaktere sahip olduğunu ifade ederek, “Bizi setlerde çok güldürürdü ve eğlendirirdi. Beraber çalıştığımız zamanlarda bazı sağlık sorunları vardı ama bunları önemsemezdi. Burada son görevimizi yerine getirmek için toplandık, çok üzgünüz.” dedi.

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzun süreli dostlukları bulunan oyuncu Ferdi Akarnur ise, “Son zamanlarda yoğunluk nedeniyle fazla görüşemedik ama bu kayıp beni derinden üzüyor.” diyerek duygularını paylaştı. Ayrıca, Oyuncu Şoray Uzun, Vural Çelik’in farklı ve güzel bir insan olduğunu belirterek, “Her anı mizah dolu biriydi. Dertleri de vardı ama bunları genellikle içine atardı. Bu, komedi oyuncularının kaderidir. Biz çok güldük ve eğlendik. Nur içinde yatsın.” dedi.

Çelenk Göndermekle Yetindiler

Çelik’in cenazesine, ‘Avrupa Yakası’ dizisinde birlikte oynadığı Gülse Birsel ve Ata Demirer’in katılmaması dikkat çekti. Birsel ve Demirer, çelenk göndermekle yetindiler. Ata Demirer, Instagram üzerinden “Güzel zamanlar, güzel yıllar. Çok erken bir veda. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat kardeşim.” mesajını paylaştı. Gülse Birsel de, “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz.” diyerek Vural Çelik’e veda etti.

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vural Çelik, ‘Avrupa Yakası’ dizisinden kırgın bir şekilde ayrıldığını ifade eden senarist Gülse Birsel’i eleştirmişti. Katıldığı bir yayında Birsel’in adını anmaktan rahatsız olan Çelik, “Dizinin beyin takımından Sinan Çetin ve Atilla Aslan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yine beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil, dişi. Kim olduğunu anlamak hiç de zor değil.” demişti.

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaynak: Sözcü

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!