1. Haberler
  2. Medya
  3. Vural Çelik’in Vefatı ve Cenaze Töreni

Vural Çelik’in Vefatı ve Cenaze Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı ‘Kubilay Peynircioğlu’ karakteriyle hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Vural Çelik, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından duyurdu. Vural Çelik, birçok projede yer almış ve izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir isimdi.

Bugün, Barbaros Hayrettin Paşa Camii‘nde düzenlenen cenaze törenine, Birol Güven’in yanı sıra ünlü oyuncunun annesi Cemile Güzelordu, kız kardeşi Kadriye Çelik, ‘Seksenler’ dizisinden rol arkadaşları Şoray Uzun, Begüm Öner, Ceyhun Ersoy, Sarp Apak ve birçok seveni katıldı. Acılı aile, tabutun başından bir an olsun ayrılmayarak gözyaşlarına boğuldular.

Tabutun Başında Duygusal Anlar

Cenaze namazı esnasında oyuncu Şoray Uzun, yakın arkadaşının kaybı nedeniyle duygusal anlar yaşadı. Törene katılan oyuncu Yavuz Seçkin, Vural Çelik’in kaybının kendisini derinden etkilediğini belirterek, “Vural, son derece arkadaş canlısı, güzel kalpli fakat yalnız bir arkadaşımızdı. İçine kapanık bir yapısı vardı. Bulunduğumuz sektör, etrafımızın çok kalabalık gibi gözükmesine neden olsa da, aslında yalnızlık hissi içindeyiz. Vural da bu yalnızlığı yaşıyordu,” dedi.

Yalnızlık ve Kaybetme Üzerine Düşünceler

Yavuz Seçkin, devamla, “Güzel projeleri vardı ve bunların heyecanıyla doluydu, ama nasip olmadı. Yalnız başına vefat etti ve bu yalnızlık, özellikle belli bir yaştan sonra oldukça zor. Zaten içine kapanık bir yapısı olduğu için ona yeterince ulaşamadık,” diye ekledi. Ayrıca, “Son 5-6 ay içinde mesajlaştık. Videolarında yalnızlığını gösteriyordu. Popüler olduğunda herkes yanındayken, biraz uzaklaşınca yalnız kaldı,” şeklinde hislerini aktardı.

Bütün Hatıralar Güzel

Törene katılan ve ‘Seksenler’ dizisinden rol arkadaşı olan Begüm Öner, “Çok erken bir ölüm. Vural, çocuk ruhunu kaybetmeyen ender insanlardandı. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir anım yok, bu yüzden ona teşekkür ediyorum. Hepimizi güldüren, esprili biriydi,” ifadelerini kullandı.

Ablası Kadriye Çelik’in Duyguları

Vural Çelik’in ablası Kadriye Çelik ise gözyaşları içinde, “O benim canımdı, her şeyimdi. ‘Bacom’ derdi. Ordu’ya gelecekti ama havalimanı kapalıydı. Artık kim bana bacom diyecek? O benim her şeyimdi. Çocuk gibiydi, hemen küserdi. Yalnız yaşardı ama bu onun tercihi. En son bana, ‘Seninle gurur duyuyorum’ dedi ve bana gelecekti. Bu yaptığı son şaka oldu,” dedi.

Vural Çelik, cenaze töreninin ardından Kilyos Mezarlığı‘nda toprağa verildi. Onun anısı, sevenleri tarafından her zaman yaşatılacak.

Vural Çelik’in Vefatı ve Cenaze Töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!