1. Haberler
  2. Magazin
  3. Vural Çelik’in Vefatı ve Gülse Birsel’in Duygusal Paylaşımı

Vural Çelik’in Vefatı ve Gülse Birsel’in Duygusal Paylaşımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Avrupa Yakası’nın unutulmaz karakteri Kubilay, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler gibi birçok başarılı projede yer alan yetenekli sanatçı Vural Çelik, maalesef aramızdan ayrıldı. Vural Çelik, son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenine katılmayan Gülse Birsel ve Ata Demirer’in yokluğu dikkat çekti. Gülse Birsel, daha sonra Instagram hesabından konuyla ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

Gülse Birsel, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kendi kelimelerimle veda.” Birkaç yıldır cenazelere katılamadığını belirten Birsel, bu durumu anksiyeteyle ilişkilendirdiğini ifade etti. “Bence cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak, vefat edenle anıların hatırlanması, yad edilmesi ve veda edilmesi için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım.”

Vural Çelik’in Anıları ve Performansı

“NEVİ ŞAHSINA MÜNHASIR BİRİYDİ” Anılarını tazeleyen Gülse Birsel, Vural Çelik’i çok erken kaybetmenin şaşkınlığını ve üzüntüsünü dile getirdi. “Vural Çelik, Avrupa Yakası’nın ikinci sezonunda tek bölümlük bir rol için gelmişti: Kubilay. O, çok tatlı bir performans sergiledi. Aşk üçgeni de çok iyi çalıştı. O hafta yapımcıya gidip, ‘Mümkünse bu karakteri daha sık yazmak istiyorum’ dedim ve Vural, ekibe katılmış oldu.” diye ekledi. Birsel, Vural’ın nevi şahsına münhasır bir kişilik olduğunu, setin neşesi ve çocuğu gibi olduğunu belirtti.

Vural Çelik’in set içerisindeki şakacı ruhu ve oyunculuğu, herkesin gönlünde taht kurmuştu. “Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi.” diyen Birsel, bu durumun setin bir şakası haline geldiğini vurguladı. “Güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu.” ifadelerini kullandı.

Son Sezonda Ayrılışı

Son Sezonda Ayrılışı

Gülse Birsel, Vural’ın setten ayrılma kararını aldığı zaman yaşananları da aktardı. “2008’de, son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde ben de dahil birkaç oyuncu arkadaşım onu vazgeçirmeye çalıştık. Ücret, çalışma saatleri, senaryodaki yeri gibi şikayetleri vardı. Yapımcılarla konuşup, bana alıngan bir mesaj atarak ayrıldığını söyledi ve teşekkür etti. Belki benim daha da ısrar etmemi bekliyordu, bilmiyorum. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık.” dedi.

Eski Rol Arkadaşlarının Yorumları

“O SETTE DE BİR SÜRÜ ŞEYLER YAŞANDI” Gülse Birsel’in bu paylaşımını kaldırmasının ardından, tartışmaların odağına oturan olayla ilgili eski rol arkadaşları da yorumda bulundu. Avrupa Yakası’nda Sedef karakterini canlandıran usta oyuncu Suna Keskin, “Ben ikinci yılında dahil oldum. O setlerde ne kırgınlıklar ne yanlışlar yaşanıyor. Oyuncular tolere etti. Yazık olmuş. Niçin başka birisi hoş görülüyor da ötekine bu hoş görü esirgeniyor. Daha dikkatli olunması gerekir. Keşke denilebilseydi Vuralcığım, senden vazgeçmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Vural Çelik’in Vefatı ve Gülse Birsel’in Duygusal Paylaşımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!