1. Haberler
  2. Spor
  3. Wesley Sneijder’den Sergio Busquets’e Sert Eleştiriler

Wesley Sneijder’den Sergio Busquets’e Sert Eleştiriler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda futbolunun efsanelerinden biri olan Wesley Sneijder, futbol kariyeri boyunca unutulmaz anılar biriktirdi. Ancak, son dönemde eski Barcelona ve İspanya milli takımının önemli isimlerinden Sergio Busquets’e yönelik eleştirileri dikkat çekti. Sneijder, Ziggo Sports’ta katıldığı bir programda Busquets hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

‘Ağlayan Bir Bebek’

Sneijder, kariyerinde birçok kez karşılaştığı Busquets için, “Busquets inanılmaz derecede sinir bozucu bir oyuncuydu. Sürekli faul yapmasına izin verilirdi, ama kendisi en ufak bir darbe aldığında sahada ağlamaya başlardı. Tam anlamıyla bir ağlayan bebekti. Onunla oynamak gerçekten sinir bozucuydu.” ifadelerini kullandı.

Wesley Sneijder'den Sergio Busquets'e Sert Eleştiriler

‘Her Maç Kavga Ediyorduk’

Hollandalı futbolcu, Busquets ile olan rekabetinin sahada kaldığını düşünmüyor. “Her maçta onunla kavga ediyordum” diyen Sneijder, ikili arasındaki gerginliğin zaman zaman saha dışına taşacak kadar büyüdüğünü de belirtti. “Bir keresinde ona dedim ki: ‘Bu yaz Ibiza’da karşılaşacağız ve orada seninle konuşacağız.'” şeklinde ekledi.

2010’daki Unutulmaz Maç

Sneijder, özellikle 2010 yılında gerçekleşen Inter Milan – Barcelona eşleşmesine de değindi. O yıl Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Inter, Barcelona’yı elemiş ve finale yükselmişti. İlk maçta Inter, 3-1’lik bir galibiyet elde etmişti. Ancak rövanş maçında yaşanan bir olay, Sneijder’in hafızasında silinmez bir yer edinmiş.

Sneijder, “Motta, Busquets’e bir darbe vurdu ve o an yere düşüp elleriyle yüzünü kapatarak yerde yuvarlanmaya başladı. O sırada parmaklarının arasından hakemi izliyordu. Motta’yı oyundan atmalarını bekliyordu ve sonra hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı. Tam bir tiyatroydu,” şeklinde anılarını paylaştı.

Kaynak: Sözcü

Wesley Sneijder’den Sergio Busquets’e Sert Eleştiriler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!