1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. X’in Yeni Engelleme Düzenlemesi ve Bluesky’a Artan İlgi

X’in Yeni Engelleme Düzenlemesi ve Bluesky’a Artan İlgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

X’in Yeni Engelleme Düzenlemesi ve Bluesky’a Artan İlgi

X’in Yeni Engelleme Düzenlemesi ve Bluesky’a Artan İlgi

X, yeni engelleme düzenlemesi ile dikkat çekici bir değişikliğe gitti. Artık engellenen kullanıcılar, paylaşımları görebilecek fakat etkileşimde bulunamayacaklar. Önceki sistemde, engellenen kullanıcılar hiçbir şekilde içerikleri görüntüleyemiyor ve yalnızca engellendiklerine dair bir bildirimle karşılaşıyorlardı.

ShiftDelete tarafından aktarılan habere göre, X’in bu tartışmalı kararının ardından Bluesky yönetimi, sadece 12 saat içerisinde platformlarına 100 binden fazla yeni kullanıcının katıldığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından bu sayı gün içinde hızla artarak 500 bine ulaştı. Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, aynı zamanda Bluesky platformunun da sahibi olarak dikkat çekiyor. Dorsey, Bluesky’ın engelleme sisteminin çok daha kapsamlı olduğunu vurgulayarak kullanıcıları kendi platformuna davet etti.

Bluesky’ın sağladığı bu yeni imkanlar, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Özellikle, kullanıcıların daha esnek bir etkileşim deneyimi yaşaması, platformun popülaritesini artırdı. Bunun yanı sıra, Dorsey’in liderliğindeki bu yeni platformun sunduğu fırsatlar, gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunmak amacıyla sürekli olarak güncelleniyor.

Kaynak: Sözcü

X’in Yeni Engelleme Düzenlemesi ve Bluesky’a Artan İlgi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!