1. Haberler
  2. Medya
  3. Yabani 40. Bölüm Önizlemesi: Tehlikeler ve Mücadeleler

Yabani 40. Bölüm Önizlemesi: Tehlikeler ve Mücadeleler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabani 40. Bölüm Önizlemesi

Yaman ve Serhan’ın iş birliği, hızla devam ederken Yaman, yeni planlarıyla Hande ve İskender’i adeta çileden çıkarmaktadır. Her şey şimdilik yolunda gibi görünse de Yaman, Alaz ve Asi’nin içine düştüğü tehlikeli durumlardan tamamen habersizdir. Alaz ve Adem’in esareti, ölümle sonuçlanacak bir sona yaklaşırken, Asi, onları kurtarmak için var gücüyle çabalasa da Alaz, Asi’yi ve kızını kurtarmadan teslim olmaya niyetli değildir.

Kaçma ve hayatta kalma fırsatı kendisine sunulduğunda Alaz, bu teklifi reddeder ve bunun bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır. Asi, bir yandan Alaz’ı kurtarma çabalarını sürdürürken, diğer yandan büyük bir tehlikenin tam ortasında kalır. İkisi de sonlarının hızla yaklaştığını hissetmektedir.

Neslihan ise, kızı Çağla’nın başında bir bela olduğundan emindir. Onu gözetleyerek, hiç beklemediği bir olayla karşılaşır ve gördükleri karşısında adeta deliye döner. Bu durum, onun için yeni bir dönüm noktası olacaktır.

Yaman ise hem planlarını hayata geçirmek hem de ailesini bir arada tutmak için büyük bir mücadele vermektedir. Tüm bu karmaşanın ortasında, Yaman’ın kararlılığı ve iradesi, onu bekleyen zorlukları aşmasına yardımcı olacak mı? Tüm bu sorular, Yabani 40. bölümüyle 12 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de NOW’da izleyiciyle buluşacaktır.

Yabani 40. Bölüm Önizlemesi: Tehlikeler ve Mücadeleler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!