1. Haberler
  2. Medya
  3. Yabani 42. Bölüm Ön İzleme

Yabani 42. Bölüm Ön İzleme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabani dizisinin merakla beklenen 42. bölümü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek heyecan dolu olaylarla dolu. Yaman, Derin’in desteğiyle Hande’nin sinsice kurduğu planı bozmaya çalışsa da, zamanın hızla geçtiğinin farkındadır. Elinde kalan kısıtlı süre içinde Hande’yi suçlayacak sağlam ipuçlarına ulaşması gerekmektedir. Ancak bu süreçte karşılaştığı ipuçları, onun da hiç beklemediği büyük bir sırrı gün yüzüne çıkaracaktır.

Bu arada Alaz, sevdiği kadını mutlu etme çabası içerisinde, aslında büyük bir hata yaptığının farkında değildir. Aldığı kararların ve attığı adımların sonuçlarını düşünmeden hareket etmesi, onu zorlu bir sınavın içine sokacaktır. Bu süreç, düşündüğünden çok daha karmaşık ve zorlayıcı bir hale bürünecektir.

Yaman, ailesinin ve özellikle Asi ile Alaz’ın, etraflarında dönen tehlikeli kişiliklerden korunması için ciddi bir mücadele vermektedir. Ancak karşısındaki düşmanların ciddiyeti, Yaman’ı endişelendirmeye başlar. Artık Yaman, sadece kendi yaşamı için değil, aynı zamanda kardeşlerinin güvenliği için de büyük ve cesur bir savaş vermek zorunda kalacaktır.

Yeni bölümüyle Yabani, 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de NOW TV ekranlarında sizlerle buluşacak!

Yabani 42. Bölüm Ön İzleme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!