1. Haberler
  2. Medya
  3. Yabani Dizisi 41. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

Yabani Dizisi 41. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabani Dizisinin 41. Bölümü 12 Ekim Cumartesi Günü Ekranlarda!

Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Yabani dizisinin 41. yeni bölümü, 12 Ekim Cumartesi günü FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde yaşanacak olaylar ise büyük bir merakla bekleniyor.

Yaman, Derin tarafından vurulduktan sonra her şey hızla gelişir. Hande ve İskender’den sonra artık Derin de Yaman’ın bir şeylerin peşinde olduğunu fark etmiştir. Hatta, Derin’in Yaman’a bir oyun oynadığını bile anlamaya başlar. Bu durumda Yaman, herkesten daha hızlı davranmak zorundadır.

Ancak Yaman’ın ailesinin başına gelenler, onu hedefine ilerlerken durdurur. Babasının vurulması, Asi ve Alaz’ın çocukları olduğunu öğrenmesi, Yaman’ın ailesinin yanında olma zamanının geldiğini gösterir. Aile bağları ve sorumluluklar, Yaman için her şeyden daha önemlidir.

Öte yandan Alaz, söylediği yalanın ağırlığı altında ezilmektedir. Yalanlarını toparlaması imkansız hale gelmiş ve yalan söyledikçe daha da derin bir bataklığa sürüklenmiştir. Sonunda, geri dönüşü olmayan bir hata yaparak affı olmayan bir yanlışa imza atar.

Yaman ve Serhan iş birliği yaparak, planlarını daha sağlam hale getirmeye çalışmaktadır. İkisi de sonunda her şeyi açığa çıkaracaklarına inanmaktadır. Ancak oyun kurucusu oldukları planda, aslında kendilerinin de bir oyuna geldiklerinden habersizdirler.

“Yağmurlu bir günde görmüştüm seni…”

41. bölümün 3. tanıtımını sizlerle paylaşıyoruz! ✨ #Yabani yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de NOW’da. 🤍 @nowtvturkiye @_NTCMedya

Yabani Dizisi 41. Bölüm Özeti ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!