1. Haberler
  2. Medya
  3. Yabani Dizisi 42. Bölüm İncelemesi

Yabani Dizisi 42. Bölüm İncelemesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Yabani” dizisinin 42. bölümünde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor. Halit Özgür Sarı’nın başrolünde yer aldığı bu bölümde neler olacağını birlikte keşfedelim.

Yaman, Derin’in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmayı başarmıştır. Ancak, zamanının daraldığını fark eden Yaman, Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmak zorundadır. Bu süreçte elde ettiği bilgiler, onu derinden sarsacak bir şok etkisi yaratır.

Diğer yandan, Alaz’ın durumu da oldukça kritik. O, aslında en büyük kötülüğü yaptığının henüz farkında değildir. Tek derdi, sevdiği kadını mutlu etmek olan Alaz, düşünmeden hareket eder. Ancak, işler umduğu gibi gitmeyecek ve sürecin daha da zorlaşacağı bir sınavla karşı karşıya kalacaktır.

Asi’nin ailesinin ve onları yönlendiren asıl kötülerin neler yapabileceği, hem Neslihan’ı hem de Yaman’ı derinden korkutmaktadır. Alaz ve Asi’nin dik başlılığına rağmen, Yaman kardeşlerini bu tehlikeli insanlardan koruma sorumluluğunu üstlenmek zorundadır. Ancak, karşısındaki kalabalık ve gözü kara düşmanlar, Yaman’ı bile endişelendirir. Artık kendi canı için değil, Asi ve Alaz’ın canı için endişe duymaktadır.

“Cesedimi çiğnemeniz lazım!”

42. bölümün 3. tanıtımını sizlerle paylaşıyoruz! Yeni bölüm, Cumartesi günü saat 20.00’de NOW ekranlarında sizlerle buluşacak. Kaçırmayın! Yabani dizisi, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. #Yabani

  • Yayın Tarihi: 19 Ekim Cumartesi
  • Saat: 20.00
  • Platform: NOW

Yabani Dizisi 42. Bölüm İncelemesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!