1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalan Dizisi: Karanlık Sırlar ve Karmaşık İlişkiler

Yalan Dizisi: Karanlık Sırlar ve Karmaşık İlişkiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalan Dizisinin Yeni Bölümünden Kesitler

Yalan dizisi, izleyicilerine karmaşık ilişkiler ve gizem dolu bir hikaye sunmaya devam ediyor. Hazal ve Yusuf’un birbirleriyle olan ilişkisi, çevrelerindeki herkesin kafasını karıştırırken, özellikle Berrin’in bu duruma gösterdiği aşırı kıskançlık dikkat çekiyor. Berrin’in tepkileri, Duru tarafından fark edilirken, Melike de Hazal’ın gerçek niyetleri hakkında kuşku duymaktadır.

Kadir, Yusuf’un tehlikeli yanını artık daha net bir şekilde görmeye başlamıştır. Hazal’ın Zehra’dan devraldığı malları satmaya başlaması ve Yusuf ile işbirliği yapması, Kadir’in sabrını taşırmaya yetmiştir. Bu noktada Kadir, Yusuf’a sert bir uyarıda bulunurken, Yaman da Yusuf’u Haluk Aksoy dosyasıyla ilgili sorguya çağırır.

Yusuf’un karanlık geçmişini araştıran Kadir, Yusuf’un eski ortağı Başar’a ulaşmayı başarır. Başar’dan duydukları, Kadir’i derinden sarsar ve bu bilgileri Yaman ile paylaşmak için harekete geçer. Başar, Yaman’a büyük bir sır açıklarken, Haluk Aksoy ile Yusuf ve Berrin’in geçmişlerine dair çarpıcı gerçekler gün yüzüne çıkar.

Diğer yandan, Melike ve Yaman’ın yakınlaşmasına tanıklık eden Zehra, Kadir’e sürpriz bir teklifte bulunur. Melike’nin, Duru ve Hazal’ı bir araya getirmeye yönelik iş fikri ise Berrin’in öfkesini tetikleyerek, Duru’nun annesine karşı sert bir tavır almasına neden olur.

Berrin, Duru’yu kaybetme korkusuyla Haluk’un vasiyetine dair gizli bir ses kaydını avukatla görüşürken, bu kaydı Yusuf’tan bile gizlemeye çalışır. Ancak, Yusuf bir şekilde bu kayda ulaşmayı başarır ve Duru’nun da dinlemesini sağlar. Duru, kaydı dinledikten sonra hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak ve Emir Benderlioğlu gibi yetenekli isimler yer alırken, yönetmen koltuğunda Ersoy Güler oturmaktadır. Senaryosu Leyla Uslu Öter tarafından kaleme alınan Yalan dizisinin yeni bölümü, 26 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de izleyici ile buluşacak.

Yalan Dizisi: Karanlık Sırlar ve Karmaşık İlişkiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!