1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalı Çapkını 78. Bölüm Tanıtımı: Seyran ve Ferit’in Zor Seçimi

Yalı Çapkını 78. Bölüm Tanıtımı: Seyran ve Ferit’in Zor Seçimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını 78. Bölüm Tanıtımı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen Yalı Çapkını, 78. bölümü ile 11 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.

Yeni bölümde, Seyran ve Ferit’in beklenmedik karşılaşması, Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini daha da karmaşık hale getirirken, aynı zamanda onları büyük ve zor kararlar almaya zorlayacak. Diyar, Ferit’ten Seyran ile kendisi arasında kesin bir seçim yapmasını beklerken, Sinan ise Seyran’dan evliliklerini gerçek kılacak adımı atmasını istemektedir.

Seyran, duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken, Ferit de Diyar ile olan geleceği hakkında fırtınalı bir yüzleşme yaşayacak. Ferit, Diyar ile yeni bir başlangıç yapmayı mı seçecek, yoksa Seyran ile geçmişe devam etmeyi mi tercih edecek? Bu seçim, her iki taraf için de büyük sonuçlar doğuracak.

Öte yandan, geçmişine dair karanlık sırlarla yüzleşen Abidin, intikamını almaya kararlı bir şekilde ilerliyor. Korhanları bekleyen tehlike, hiç beklemedikleri bir savaşın kapıda olduğunu gösteriyor. Düşmanlarının sayısı ve gücü her geçen gün artarken, birlik olmaktan başka çareleri kalmayacak.

  • Tarih: 11 Ekim Cuma
  • Saat: 20.00
  • Kanal: Star TV

Yalı Çapkını dizisinde, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Pelin Akil, Sezin Bozacı, Cem Söküt, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi birçok ünlü isim de yer almakta.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkınının senaryosunu ise H. Zeynep Bonçe kaleme alıyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, dizinin 78. bölümünün 2. tanıtım fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı. Tanıtımda Diyar’ın Seyran’a yönelik “Sen benim en iyi arkadaşımdın. Hala da öyle…” sözleri dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 11 Ekim Cuma 20.00’de Star’da sizlerle buluşacak!

Yalı Çapkını 78. Bölüm Tanıtımı: Seyran ve Ferit’in Zor Seçimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!