1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalı Çapkını 80. Bölüm 25 Ekim’de Ekranlarda!

Yalı Çapkını 80. Bölüm 25 Ekim’de Ekranlarda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını’nın 80. Bölümü 25 Ekim’de Ekranlarda!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, 80. bölümüyle 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

Yeni bölümün konusu ise oldukça heyecan verici. Seyran, büyük bir felaketin eşiğinden dönerek hayatta kalmayı başarır. Ferit, bu kez işini şansa bırakmamaya ve Seyran’ın güvenliğini sağlama konusunda kararlıdır. Ferit’in bu kararı, Seyran’ı hiç beklemediği fakat aslında alışık olduğu bir ortamda bulmasına neden olur.

Hem Ferit hem de Seyran, duygusal karmaşalarıyla başa çıkmakta zorlanırken, dışarıda bekleyen tehlike gittikçe yaklaşmaktadır. Bu tehlike, tüm aile üyelerini bir araya gelmeye zorlayacak ve yalının kapısı sürpriz bir isim tarafından çalınarak bütün dengeleri alt üst edecektir.

#YalıÇapkını 80. bölüm tanıtımı için @startv’yi takip edin!
“Nerede olsan bulurum seni.” @OGMPictures

Yalı Çapkını, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Pelin Akil, Sezin Bozacı, Cem Söküt, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi yetenekli isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu ise H. Zeynep Bonçe kaleme alıyor. Unutmayın, yeni bölüm 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de sizlerle!

Yalı Çapkını 80. Bölüm 25 Ekim’de Ekranlarda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!