1. Haberler
  2. Medya
  3. Yaman ve Derin’in İlişkisi: Aile, İhanet ve İntikam

Yaman ve Derin’in İlişkisi: Aile, İhanet ve İntikam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaman ve Derin’in Karmaşık İlişkisi

Yaman, Derin tarafından vurulmasının ardından olaylar daha da karmaşık bir hale gelir. Hande ve İskender’in ardından, artık Derin de Yaman’ın bazı sırların peşinde olduğunu fark etmiştir. Yaman, Derin’in ona bir oyun oynadığını anlamış ve daha hızlı hareket etmek zorunda kalmıştır. Ancak, ailesinin başına gelenler, Yaman’ın odak noktasını büyük ölçüde değiştirir.

Babası vurulduğunda ve Asi ile Alaz’ın aslında çocukları olduğunu öğrendiğinde, Yaman ailesinin yanında kalmaya zorlanır. Artık intikam ve hesaplaşma planları yerine, önceliği ailesine destek olma zamanıdır. Fakat Alaz, söylediği büyük yalanın altında ezilmektedir. Yalanını toparlama şansı bulamaz ve her söylediği, onu daha da batağa sokar. En sonunda affedilemez bir hata yapar; bu hata, geri dönüşü olmayan bir yola sokacak ve ilişkilerini derinden zedeleyecektir.

Bu sırada, Yaman ve Serhan iş birliği içinde ilerleyerek her şeyi açığa çıkaracaklarını düşünmektedirler. Planlarının kusursuz olduğuna inansalar da, aslında oyunun bir parçası olduklarını fark edemezler. Olaylar, Yaman ve Serhan için beklenmedik bir şekilde gelişecektir.

Yabani, 42. bölümüyle 19 Ekim Cumartesi saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyiciyle buluşacak!

Yaman ve Derin’in İlişkisi: Aile, İhanet ve İntikam
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!