1. Haberler
  2. Medya
  3. Yaman’ın Zorlu Yolu ve Aile Sırları

Yaman’ın Zorlu Yolu ve Aile Sırları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaman’ın Zorlu Yolu

Yaman, Derin tarafından vurulduktan sonra olayların akışı hızla değişir. Hande ve İskender’in ardından, Derin de artık kendisine karşı bir şeylerin döndüğünü fark etmiştir. Hatta, Derin’in ona bir oyun oynadığını anlaması, durumun ciddiyetini artırır. Yaman, herkesin önünde bir adım önde olmak zorundadır; fakat ailesinin başına gelenler, onu hedefinden alıkoyar. Babasının vurulması ve Asi ile Alaz’ın gerçek kimliklerinin ortaya çıkması, Yaman’ın ailesinin yanında olma gerekliliğini hissetmesine neden olur.

Öte yandan, Alaz yalanlarının ağırlığı altında ezilmektedir. Bu yalanları düzeltme şansı kalmamış ve her geçen gün daha da derin bir batağa saplanmıştır. Sonunda, affı olmayan büyük bir hata yapma noktasına gelir; bu, Alaz için geri dönüşü olmayan bir yoldur.

Yaman ve Serhan, iş birliği yaparak süreci kontrol altına almaya çalışırken, işler bir nebze de olsa yoluna girmeye başlar. Her şeyin sonunda ortaya çıkacağına dair bir umut beslemektedirler. Ancak, planlarını kurarken asıl oyunun içine düşmüş olduklarının farkında bile değillerdir.

Yabani, bu akşam saat 20:00‘de NOW‘da sizlerle buluşacak!

Yaman’ın Zorlu Yolu ve Aile Sırları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!