1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yasemin Özilhan Setlere Dönüş Sinyalleri Verdi

Yasemin Özilhan Setlere Dönüş Sinyalleri Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasemin Özilhan’ın Setlere Dönüş Yolu

Yasemin Özilhan'ın Setlere Dönüş Yolu

Mesut Yılmaz – “Doktorlar” dizisinde canlandırdığı “Ela” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Yasemin Özilhan, 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile hayatını birleştirmiştir. Bu mutlu evlilikten, Emine ve Ela adında iki güzel kızı dünyaya gelmiştir. Uzun bir süre boyunca oyunculuk kariyerine ara veren Özilhan, son dönemdeki stil seçimleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette, setlere geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. ‘Mavi Mağara’ filminin lansmanında bulunan 39 yaşındaki oyuncu, yakın arkadaşı Kerem Bürsin’i yalnız bırakmazken, basın mensuplarının sorularını içten bir şekilde yanıtladı.

Yasemin Özilhan Setlere Dönüş Sinyalleri Verdi

Ona “Setleri özlediniz mi?” diye sorulduğunda, Yasemin Özilhan, “Özlüyorum, ben bıraktım demedim zaten. Eğer uygun bir senaryo gelirse, neden olmasın?” diyerek oyunculuk kariyerine dönüş sinyalleri verdi. Ancak, bu süreçte çocukları ve ailesinin öncelik olduğunu da vurguladı. “Şartların uyması gerekiyor,” diyerek, hem ailesine hem de kariyerine dair dengeleri koruma arzusunu dile getirdi.

Yasemin Özilhan Setlere Dönüş Sinyalleri Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!