1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar’ın Eğlenceli Paylaşımı

Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar’ın Eğlenceli Paylaşımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar

Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar

2021 yılında Burak Yırtar ile hayatını birleştiren 36 yaşındaki komedyen Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medya platformu Instagram’ı aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Eşiyle dizi setinde tanışan Yasemin, Instagram hikayesinde eğlenceli bir paylaşımda bulundu. Vatkalı bir ceket giymiş olan Yasemin, eşiyle birlikte verdikleri pozda, “Modaya uyup geniş vatkalı ceket giyelim dedik, halterci olduk. Adam arkamızda minicik kaldı. Bugün de tarzımızla konuşulduk çok şükür” şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Üç kardeşin en küçük ferdi olan Yasemin Sakallıoğlu, 22 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda ailesinin iş nedeniyle Rize’ye göndermesi sonucu altı yaşına kadar aralıklarla Rize’de yaşadı. İlk öğrenimini Beykoz Çubuklu İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra, lise eğitimini Paşabahçe Ferit İnal Lisesi’nde bitirdi. Lise yıllarında tiyatro ile yakından ilgilenmeye başladı. Mezuniyetinin ardından fırında tezgah, çocuk bakıcılığı, mağazada satış elemanlığı ve bankacılık gibi farklı sektörlerde çalıştı. Bankacılık yaptığı dönemde, lise mezunlarının terfi alamayacağı bilgisini alınca, terfi edebilmek için açık öğretim fakültesinde “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık” alanında eğitim almaya karar verdi.

Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar'ın Eğlenceli Paylaşımı

Bu süreçte, mesai arkadaşlarıyla bir tiyatro ekibi kurarak, bankada kendi yazdığı mesleki temalı oyunları sergilemeye başladı. Ancak, bankadaki yöneticilerinden biri tarafından “Burası konservatuar değil, senin yerin orası” şeklinde bir e-posta aldıktan sonra, tiyatro tutkusunu gerçekleştirmek için bankadan istifa etti. Belediyenin tiyatro kadrosuna girmek için tanıdık bulamayan Yasemin, bir gün Beykoz Dedeoğlu Parkı’nda arkadaşının çektiği bir videonun sosyal medyada viral olmasıyla tüm ana haberlere konu oldu ve ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alma fırsatı yakaladı.

28 yaşında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim almaya başlayan Yasemin, hem dizi, hem tiyatro, hem de okul arasında denge kurmaya çalışsa da, bu yoğun tempoya dayanamayarak okulunu bırakmak zorunda kaldı. Eşi Burak Yırtar ile dizi setinde tanışan Yasemin, onunla yakın bir arkadaşlık kurdu. Üç sezon boyunca rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra, Jet Sosyete adlı dizide Kumsal karakterini canlandırarak bir sezon boyunca izleyici karşısına çıktı. Bu süreçte, hayali olan kendi karakterlerinden birine film yapmak için Zengo adlı filmin senaryosunu yazdı ve filmi için sete çıktı. 6 Mart 2020 tarihinde Zengo adlı filmini beyaz perde ile buluşturdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde tanıştığı Burak Yırtar ile yakın dostlukları, zamanla aşka dönüştü ve 10 Mart 2021 tarihinde nikah masasına oturdular. Sahnede olmaktan büyük bir keyif aldığını her fırsatta dile getiren Yasemin Sakallıoğlu, 16 Eylül 2021 tarihinde “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı gösterisiyle Türkiye’de bir ilke imza atarak Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde stand-up yapan ilk kadın komedyen unvanını kazandı.

Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar’ın Eğlenceli Paylaşımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!