1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yeliz Yeşilmen’in Anneliği ve Çocukları Hakkındaki Düşünceleri

Yeliz Yeşilmen’in Anneliği ve Çocukları Hakkındaki Düşünceleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeliz Yeşilmen’in Anne Olma Deneyimi

Yeliz Yeşilmen'in Anne Olma Deneyimi

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden biri olan Yeliz Yeşilmen, şimdi anneliğin tadını çıkarıyor. İki çocuğu, Asya Tuana ve Birbey ile mutlu bir hayat sürdüren Yeşilmen, 13 yaşındaki kızı hakkında şu ifadeleri kullandı: “Boyu beni geçti. 1.75 boyunda, çok hoş. Basından nefret ediyor. Yıldız Tilbe 2, sizi görse saldırır.”

Deniz Akkaya’nın kızıyla yaşadığı sorunlar hakkında konuşan Yeliz Yeşilmen, bu durumu şu şekilde değerlendirdi: “Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk… Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem.”

Bugün ekranda “Aramızda Kalmasın” programında Narin Güran cinayeti konuşuldu. Programa konuk olan ve gözyaşlarını tutamayan Yeliz Yeşilmen, bu olaydan ne kadar etkilendiğini şöyle ifade etti: “Gerçekten çok etkileniyorum. Benim ne kadar hassas bir anne olduğumu biliyorsunuz. Ben buraya geliyorum diye çocuklarıma yemek yaptım. Siz nasıl çocuğunuzun gözünüzün önünde katledilmesine izin veriyorsunuz? Şu olaylarda mahvoldum. Bakın, herkes anne olamaz. Sizin nefes almaya hakkınız yok. Nasıl bir anne yüreği, evladının gözünün önünde katledilmesini izleyebilir?”

KONUŞAMAYACAĞIM, ÖZÜR DİLERİM

Yeliz Yeşilmen, sözlerine devam ederek, “Ben ne kadar iyi yetiştirirsem yetiştireyim, bakkala bile göndermeyecek miyim? Bilmiyorum. En büyük cezaların olmasını istiyorum. Konuşamayacağım, özür dilerim.” dedi. Açıklama yaptıktan sonra, Yeliz Yeşilmen gözyaşlarını tutamadı.

Yeliz Yeşilmen'in Anneliği ve Çocukları Hakkındaki Düşünceleri

Yeliz Yeşilmen’in Anneliği ve Çocukları Hakkındaki Düşünceleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!