1. Haberler
  2. Medya
  3. Yeni Dizi ‘Kalpazan’ için Heyecan Verici Çekimler

Yeni Dizi ‘Kalpazan’ için Heyecan Verici Çekimler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Dizi “Kalpazan” için Heyecan Verici Çekimler

Show TV’de önümüzdeki Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak olan “Kalpazan” dizisi, yapımcılığını Saner Ayar’ın, yapımını ise O3 Medya’nın üstlendiği etkileyici bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter için oldukça cesur bir sahneye imza attı. Ertuğrul, İstanbul’da bir hurdalıkta gerçekleştirilen çekimlerde, vincin ucunda havada tepetaklak durarak izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Bu dikkat çekici sahne için kapsamlı güvenlik önlemleri alındı. Otomobilin içerisine özel bir ekip tarafından demir konstrüksiyon kafes düzeneği yerleştirildi. Ayrıca, yoğun önlemler kapsamında Ertuğrul, özel güvenlik kemerleri ile doğrudan bu demir kafese bağlandı. Ardından vinç, bu kafese bağlı olan oyuncuyu otomobil ile yukarı doğru çekti.

Çekimlerin güvenliği için set alanında ambulans ve sağlık ekipleri de hazır bulundu. Tepetaklak pozisyonda otomobilin içinde kalan Çağlar Ertuğrul, bu sahneyi ilk kez deneyimlemenin heyecanını yaşadı ve izleyiciler kadar sabırsız olduğunu şu sözlerle ifade etti:

  • “Çok profesyonel bir ekiple olağanüstü önlemlerle çekildi. Okurken de çok eğlendiğim bir sahneydi. Çekerken de oldukça keyif aldık. Umarım ekran başında izleyenlere de bu duyguyu aktarabiliriz.”

Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile “Kalpazan”, Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de izleyici karşısında olacak. Bu yeni dizi, izleyenleri ekrana kilitleyecek bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Yeni Dizi ‘Kalpazan’ için Heyecan Verici Çekimler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!