1. Haberler
  2. Medya
  3. Yeni Dizi ‘Kalpazan’ Show TV’de Başlıyor

Yeni Dizi ‘Kalpazan’ Show TV’de Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Dizi “Kalpazan” Show TV’de Başlıyor

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan yeni dizi “Kalpazan”, yapımcılığını Saner Ayar’ın, yapımını ise O3 Medya’nın üstlendiği bir projedir. Başrol oyuncusu Timuçin Esen, dizide canlandırdığı Adem karakteri ile izleyicilere hem sürprizler sunacak hem de aile bağları, ahlak anlayışı ve insanın karanlık yönleri üzerine derin sorgulamalar yaptıracak.

Adem, darphanede çalışan, namuslu ve sıradan bir memurdur. Eşi Canan ve iki çocuğuyla birlikte mütevazı bir yaşam sürmektedir. Ancak, oğlu Arda‘nın gönlünü kazanabilmek için hazırladığı masum bir sürpriz, her şeyin altüst olmasına neden olur. Adem’in tek bir hatası, bugüne kadar inandığı değerlere yeniden bakmasına yol açar.

Ailesini ve sahip olduğu her şeyi kaybetme riski ile karşı karşıya kalan Adem, zor bir seçim yapmak zorundadır. İnsan mı paranın sahtesini yapar, yoksa para mı insanı değiştirir? Her bölümde Adem, bu sorulara yanıt ararken, izleyicilere de bu derin sorgulamaları yapma fırsatı sunacak.

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığı ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliği ile hazırlanan “Kalpazan”, güç, para ve aile ilişkileri etrafında dönerken, aynı zamanda insanın karanlık yönlerine de ışık tutmayı vaat ediyor. Dizi, Pazartesi günleri saat 20.00’de Show TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Sokağa sorduk: “#Kalpazan nedir? Kalpazan denilince aklınıza ne geliyor?” @kalpazantv Pazartesi 20.00’de Show TV’de başlıyor.

Twitter’da paylaşmak için:

pic.twitter.com/eRePDHCKHY — Show TV (@ShowTV) October 19, 2024

Yeni Dizi ‘Kalpazan’ Show TV’de Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!