1. Haberler
  2. Spor
  3. Yeni Malatyaspor Kongresinde Kavga Çıktı

Yeni Malatyaspor Kongresinde Kavga Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Malatyaspor Kulübü’nde Kavga Çıktı

Yeni Malatyaspor Kulübü’nde, geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemeyen kongrede, delegeler arasında sert bir kavga yaşandı. Bugün, kulüp üyeleri ve adaylar, Battalgazi Belediyesi Kongre Salonu’nda bir araya geldi. Adaylar arasında mevcut başkan Adil Gevrek’in yer almadığı kongrede, Ahmet Özköse, Ümit Bayram ve Şahin Altınok gibi isimler öne çıktı.

Adil Gevrek’e Tepki

Kongrede, kulübün mevcut başkanı Adil Gevrek, kulübün borcu hakkında bilgi verdiği sırada bazı delegeler tarafından protesto edildi. Yapılan açıklamalara göre, Yeni Malatyaspor’un toplam borcunun 744 milyon TL olduğu belirtildi. Bu esnada, ayağa kalkan bir delege, Gevrek’e seslenerek tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine, Adil Gevrek, kürsüdeki konuşmasını keserek, “Ben seni susturmasını bilirim. Kes lan sesini!” şeklinde karşılık verince, ortam bir anda gerildi.

Yaşanan bu tartışma, kısa sürede sözlü münakaşadan fiziksel bir kavgaya dönüştü. Delegeler arasında yaşanan kargaşada, bazı kişiler birbirlerine yumruk atmaya başladı. Bu duruma polis ekipleri müdahale ederek, ortamı sakinleştirdi.

Olay, kulüp yönetimi ve delegeleri arasında yaşanan gerginliğin boyutlarını gözler önüne sererken, Yeni Malatyaspor’un geleceği hakkında endişeleri de beraberinde getirdi.

Kaynak: Sözcü

Yeni Malatyaspor Kongresinde Kavga Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!