1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenidoğan Çetesi Skandalında Tutuklamalar ve Sağlık Bakanı’nın İtirafları

Yenidoğan Çetesi Skandalında Tutuklamalar ve Sağlık Bakanı’nın İtirafları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Çetesi Skandalında Yeni Gelişmeler

Yenidoğan Çetesi Skandalında Yeni Gelişmeler

Yenidoğan çetesi skandalı ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor. Soruşturma süreci devam ederken, adı geçen hastaneler kapatıldı. Son günlerde gündemde geniş yankı uyandıran olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmakta. Bazı bebeklerin ölümüne neden olduğu iddia edilen çete üyelerinden toplamda 22 kişi tutuklandı.

“MEMİŞOĞLU İLE O HASTANENİN BAŞHEKİMİ AYNI KAREDE”

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun, Yenidoğan Çetesi’nin faaliyet gösterdiği ve kapatılan Medilife Hastanesi’ni ziyareti sırasında başhekim Atilla Yılmaz ile 11 Temmuz 2023 tarihinde bir hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı. Bu durum, kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı.

“ORTAOKULDAN BERİ ARKADAŞLARMIŞ”

Yenidoğan Çetesi olayında kapatılan bir hastanenin başhekimiyle çekilen fotoğraf üzerinden kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Memişoğlu, ilgili hastanenin başhekiminin Trabzon’dan ortaokul ve lise arkadaşı olduğunu belirtti.

“ÇOK SAMİMİ DEĞİLİZ”

Memişoğlu, “Geçmişte arkadaşlık yaptık, ancak şu anda çok samimi değiliz. Özel sektörde, vakıf üniversitelerinde ya da devlet hastanelerinde bulunduğum her yerde fotoğraf çektiririm. Ama şunu da vurgulamak isterim ki, benim bakanlık yaptığım hastaneyi de kapattım, arkadaşımın hastanesini de kapattım” diye ifade etti.

Kaynak: Sözcü

Yenidoğan Çetesi Skandalında Tutuklamalar ve Sağlık Bakanı’nın İtirafları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!