1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenidoğan Çetesi ve Sağlık Bakanlığı’nda Görev Değişiklikleri

Yenidoğan Çetesi ve Sağlık Bakanlığı’nda Görev Değişiklikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Çetesi ve Sağlık Bakanlığı’ndaki Görev Değişiklikleri

112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan bazı kişilerin, bebekleri önceden anlaşılan özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine neden olduğu iddia edilen ‘Yenidoğan’ çetesi hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu gelişmeler yaşanırken, Sağlık Bakanlığı’nda dikkat çeken önemli bir görevden alma gerçekleşti.

SAĞLIK YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan görevden alındı. Uçan’ın yerine Mehmet Fidan atandı. Bu değişiklik, bakanlık içindeki önemli bir dönüşümün parçası olarak değerlendiriliyor.

5 İSİM DAHA ATANDI

Belirlenen kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı’na Mehmet Safa Koçi atandı. Ayrıca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda açık olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığı’na iş müfettişi Erhan Taylan getirildi.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın 1’inci Hukuk Müşavirliği’ne Nergis Sağlık atanırken, Helal Akreditasyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Zafer Soylu, Genel Sekreterliği’ne ise Mustafa Süleyman Beşli getirildi. Bu atamalar, bakanlıkların yönetim yapılarında önemli değişiklikler anlamına geliyor.

Kaynak: Sözcü

Yenidoğan Çetesi ve Sağlık Bakanlığı’nda Görev Değişiklikleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!