1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenişehir’de Kavga ve Araç Çarpışması: İki Yaralı

Yenişehir’de Kavga ve Araç Çarpışması: İki Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Kargaşa: Kavga ve Araç Çarpışması

Olay, dün gece saatlerinde Yenişehir ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Park’ta meydana geldi. İki grup arasında, kız arkadaşlara laf atma meselesi yüzünden başlayan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silah sesleri de duyulurken, Serhat A. adlı sürücü, parkta tartıştığı kişilerin üzerine cipini sürdü ve ardından park halindeki bir araca çarptı.

Serhat A., daha sonra kaçışan grubun peşinden giderek, iki kişiye çarptı. Olay yerine gelen çevredekilerin ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde sevk edildi. Polisin olay yerine ulaşmasıyla birlikte kavga eden grupta bir nebze de olsa sükunet sağlandı. Ancak, cip sürücüsü Serhat A. ile silahı kullanan Mehmet Ö. gözaltına alındı.

Olayda hafif yaralanan iki kişiye sağlık ekipleri tarafından ayakta müdahale edildi.

Olay Anları Cep Telefonu Kamerasında

O anlar, olaya tanıklık eden bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, iki grup arasındaki tartışmanın kızıştığı anda, siyah cipin sürücüsü Serhat A.’nın gençlerin üzerine doğru hızla aracını sürdüğü, ardından kaldırımdan inip park halindeki otomobile çarptığı, sonrasında da parka kaçan grubun peşinden giderek iki kişiye çarparak yere düşürdüğü anlar açıkça görülüyor.

Olay, çevredeki vatandaşları şoke ederken, güvenlik güçleri incelemelerine devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Yenişehir’de Kavga ve Araç Çarpışması: İki Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!