1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yılmaz Erdoğan’dan ‘İnci Taneleri’ Üzerine Açıklamalar

Yılmaz Erdoğan’dan ‘İnci Taneleri’ Üzerine Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Erdoğan’dan ‘İnci Taneleri’ Açıklamaları

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu kaleme aldığı ve Azem karakteriyle başrolünü üstlendiği Kanal D’nin büyük ilgi gören dizisi ‘İnci Taneleri’ hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimlerle birlikte dizinin yapımcılığını üstlenen BKM’nin YouTube kanalında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, sezon arası boyunca merakla bekleyen izleyicilerin heyecanına ortak olduğunu ifade etti.

İkinci sezonu perşembe akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek olan dizi için Erdoğan, şunları söyledi: “Bütün yazı ben böyle geçirdim. Arkadaşlar da benzer bir süreçten geçti. Onlar da sizin kadar dizinin gelişimini biliyorlar. Ancak onlara sorarsanız, size yalan söylemiyorlar. Çünkü insanların, sonunu bilerek oynamalarının oyunun kalitesini zedeleyeceğine inanıyorum. Ne olacağını bilmeyen oyuncular, tıpkı hayatta olduğu gibi daha gerçekçi bir performans sergiliyorlar. Bu durum, herkesin oyunculuğunu canlı tutmanın bir yolu. Oyuncular sıkıştıkları anlarda sorular soruyorlar ama ben açıkça yanıt vermiyorum.”

Erdoğan’ın bu açıklamaları, dizinin izleyicileri arasında merak uyandırırken, aynı zamanda oyuncuların da projeye olan bağlılıklarını ve heyecanlarını gözler önüne seriyor.

Yılmaz Erdoğan’dan ‘İnci Taneleri’ Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!