1. Haberler
  2. Medya
  3. Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri Yeni Sezonu Başlıyor!

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri Yeni Sezonu Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri Yeni Sezon Başlıyor!

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, merakla beklenen ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe akşamı Kanal D‘de izleyicilerle buluşuyor. İlk sezonda yaşanan olayların ardından, yeni sezonda daha zorlu mücadelelerin ve dönülmesi imkansız kararların ortaya çıkacağı öne sürülüyor. Bu kararlar, İnci Taneleri’nin dengesini köklü bir şekilde değiştirecek.

Geçmişteki sırların gün yüzüne çıkacağı, yeni karakterlerin eklenmesiyle farklı çıkmazların yaşanacağı Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

18. Bölümde Neler Olacak?

Yeni sezonun on sekizinci bölümünde, yıllar sonra Azem’in iki çocuğuyla bir araya geldiği görülüyor. Koşullar, Azem’in hayal ettiği gibi olmasa da, onun için çok değerli bir an yaşanacak. Bu an, önünde yürümesi gereken uzun bir yolun farkına varacağı bir süreç olacaktır.

Aynı zamanda, Dilber’in başı hiç olmadığı kadar derttedir. Üstelik bu defa yalnız değildir; Yıldız ve Zerre de en az onun kadar korunmaya ihtiyaç duymaktadır. Bu durumda, yine tek çaresi Azem’den yardım istemek olacaktır. Diğer yandan, Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Piraye ise, kızı, kaygıları ve gururu arasında kalmış bir karar vermek zorundadır.

“Bir hikayeyi tam olarak anlayabilmeniz için tamamını okumanız gerekir.”

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, 10 Ekim Perşembe Saat 20.00’de Kanal D’de!

Bu sezon, dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de sizleri bekliyor!

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri Yeni Sezonu Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!