1. Haberler
  2. Medya
  3. Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Yeni Bölümüyle Ekranda

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Yeni Bölümüyle Ekranda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” Yeni Bölümüyle Ekranda!

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı “İnci Taneleri”, merakla beklenen yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde, Nehir’in Arcan ailesine kardeşi Cihan’ı kuzeni olarak tanıtması, olayların seyrini değiştiren önemli bir an oldu.

Cihan Tehlikeli Sulara Dalıyor

Reyyaz’ın (Selim Erdoğan) adamları, Güngör’ün kafesine silahlı bir saldırı gerçekleştirdi. Olay yerine gelen polis, hemen soruşturmalara başladı. Ancak Cihan (Kubilay Aka), polisin sorularına yanlış cevaplar vererek hem kendisini hem de sevdiklerini tehlikeye attı. Cihan’ın bu tehlikeli davranışlarını gören Azem (Yılmaz Erdoğan), ona sitem ederek, “Tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyorsun!” dedi.

Ailem, Beni Koru!

Azem, Dilber (Hazar Ergüçlü), Zerre (Orkuncan İzan) ve Yıldız’ı (Ümit Beste Kargın) korumak amacıyla Göcek’e gitmeye karar verdi. İlk olarak Kasım (Güven Kıraç) ve Nergis’i (Yasemin Baştan) bir otele bırakan Azem, diğerlerinin kimlik sorunları nedeniyle Göcek’te farklı bir yerde kalmaları gerektiğini düşündü. Bu süreçte Azem’in ilk durağı, Dalaman Açık Cezaevi oldu. Burada, mahkum arkadaşından kalacak yer konusunda yardım istedi.

Aynı zamanda Cihan, Aleyna (Gözde Gürkan) ve Necmi (Onur Akbay) ile birlikte Göcek’e doğru yola çıkarken, otoparkta bulunanlara bir süre ortadan kaybolmalarını tembih etti. Otele vardıklarında Nehir (Sera Kutlubey), aile sırlarını nişanlısı ve en yakın arkadaşı dışında kimseyle paylaşamadığı için, kardeşi Cihan’ı kuzeni, Kasım ve Nergis’i de amcası ve yengesi olarak Arcan ailesine tanıtmak zorunda kaldı.

Cihan’ın Kız Kardeşiyle Olan İlişkisi

Cihan, Arcan’ın kız kardeşi Semi’den (Bestemsu Özdemir) oldukça etkilendi. Ancak Arcan (Bora Cengiz), Cihan’ın kız kardeşiyle olan bu yakınlaşmasından rahatsız oldu ve onu sert bir dille uyardı.

Final Sahnesi İzleyicileri Ekrana Kilitledi

“İnci Taneleri”nin final sahnesinde Reyyaz, Cihan’ın arkadaşı Doğan’ı kaçırttı ve darp ettiği Doğan’dan Cihan’ın yerini öğrenmek istedi. Doğan, Cihanların yerini söylemeyince Reyyaz onu öldürttü. Suat, Doğan’ın Reyyaz’ın elinde olduğunu anlayınca hemen Cihan’ı arayıp durumu anlattı. Diğer yandan Azem, yemek yedikleri restoranda Piraye ile karşılaştı ve Ayça’nın ısrarı üzerine tekneye davet edildi.

Azem, Ayça’nın üzülmemesi için tekneye gitmeye karar verirken, Dilber, Yıldız ve Zerre de onunla birlikte gelmek istedi. Tam o sırada Azem’e İzzet’ten bir telefon geldi. İzzet, Yorgancının adamlarının (tefeciler) Dilber ve Yıldız’ın oteldeki eşyalarını alıp gittiğini söyledi. Cihan, öldürülen arkadaşı Doğan için Reyyaz’a nasıl bir cephe alacak? Dilber ve Yıldız, eşyalarının alındığını öğrendiğinde ne yapacak? Azem, kızının düğününe katılacak mı? Tüm bu soruların cevapları, dizinin yeni bölümünde netlik kazanacak.

Güçlü Kadro, Güçlü Senaryo

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri”, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi ve Orkuncan İzan gibi isimler yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Yeni Bölümüyle Ekranda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!