1. Haberler
  2. Spor
  3. Youssef En-Nesyri’nin Manchester United Maçındaki Başarısı

Youssef En-Nesyri’nin Manchester United Maçındaki Başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youssef En-Nesyri’nin Manchester United Maçındaki Performansı

Fenerbahçe’nin sessiz golcüsü Youssef En-Nesyri, Manchester United karşısında sergilediği etkileyici performans ve attığı golle, üzerindeki kara bulutları dağıttı. Takıma katıldığı günden beri girdiği pozisyonları değerlendiremeyen En-Nesyri, yedek kulübesinde geçirdiği zamanla birlikte öz güven kaybı yaşamıştı. Ancak Teknik Direktör Jose Mourinho, golcü futbolcusuna olan inancını hiçbir zaman kaybetmedi.

Manchester United karşısında attığı golle, En-Nesyri hem üzerindeki baskıyı azalttı hem de moral depoladı. Bu gol, onun kendine olan güvenini tazelemesine yardımcı oldu. Artık önünde, önümüzdeki maçlarda da gollerine devam etmek için bir hedef var. Tecrübeli futbolcu, “Ben dışarıda değil, sahada konuşmayı tercih ediyorum. Oynadığım her maçta gol ve asist yaparak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Gollerimin devamı gelecek; atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Mourinho da oyuncusunu destekleyerek, “Takım çok çok iyi oynadı, En-Nesyri de onlara ayak uydurdu. O da takımın bir parçasıydı. Kendisi ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi” ifadelerini kullandı. Bu destek, En-Nesyri’nin önümüzdeki maçlarda daha da etkili olacağına dair umutları artırıyor.

Youssef En-Nesyri’nin Manchester United Maçındaki Başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!