1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yüksekova’da Bıçaklı Saldırı: Kadın ve Kızı Yaralandı

Yüksekova’da Bıçaklı Saldırı: Kadın ve Kızı Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksekova’da Korkunç Bir Olay: Bıçaklı Saldırı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, 6 katlı bir binanın 6. katında meydana gelen olay, bölgedeki sakinleri derin bir üzüntüye boğdu. İran’da yaşayan Neiman Ahmedi, dün akşam dini nikahla birlikte yaşadığı Fikriye Kenani ve 5 kızını ziyaret etmek üzere Yüksekova’ya geldi. Sabah saatlerinde Ahmedi ile Fikriye Kenani arasında tartışma çıktı.

ÖNCE KADINI BIÇAKLADI SONRA KIZINI

Yaşanan tartışma kısa sürede şiddet boyutuna ulaştı. Neiman Ahmedi, mutfaktan aldığı bıçakla önce Fikriye Kenani’yi, ardından da araya giren kızı Hande Kenani’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Bu korkunç olayın ardından, binadaki diğer sakinler durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı Fikriye Kenani ve Hande Kenani, sağlık ekipleri tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından Neiman Ahmedi, polis ekipleri tarafından evde gözaltına alındı. Yapılan araştırmalara göre, Fikriye Kenani ve 5 kızı geçen yıl Yüksekova’ya gelerek burada bir güzellik salonu işletmeye başlamıştı.

Bu olay, yerel halk arasında büyük bir infial yaratırken, kadınların maruz kaldığı şiddet konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak: Sözcü

Yüksekova’da Bıçaklı Saldırı: Kadın ve Kızı Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!