1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yunanistan’da Ayakkabı Koklama Suçlaması

Yunanistan’da Ayakkabı Koklama Suçlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunanistan’da İlginç Bir Suç Davası

Dünyanın en ilginç suç hikayelerinden biri, Yunanistan’dan geldi. 28 yaşındaki bir adam, komşularının bahçelerine girerek onların ayakkabılarını koklamakla suçlandı. Bu tuhaf davranış, komşuları tarafından fark edilince, kişi hakkında şikayette bulunuldu ve mahkeme süreci başladı.

Mahkemede genç, “Neden yaptığımı bilmiyorum, çok utanıyorum, bahçe bahçe gezip ayakkabı kokluyorum” şeklinde samimi bir itirafta bulundu. Mahkeme, genci 3 yıl bir ay hapis cezasına çarptırdı. 3 YIL ERTELENMİŞ BİR AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Polis tarafından gözaltına alınan ve suçunu kabul eden kişi, Selanik Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Mahkeme heyeti, sanığa ailelerin huzurunu bozma suçundan, yetkili bir sağlık merkezinde tedavi görmesi şartıyla, hafifletici bir sebep olarak samimi pişmanlığını kabul etti ve üç yıl ertelenmiş bir ay hapis cezası verdi. Şikayetçi olan komşular, kişinin herhangi bir saldırganlık göstermediğini, sadece bahçelerindeki kapının önündeki ayakkabıları, terlikleri alarak kokladığını ifade ettiler.

“KENDİMİ TUTAMIYORUM, AYAKKABILARI KOKLAMADAN DURAMIYORUM”

Mahkeme sırasında verdiği ifadede şahıs, “Neden yaptığımı bilmiyorum, çok utanıyorum, bahçe bahçe gezip ayakkabı kokluyorum. Bunu yapmaktan kendimi tutamıyorum, utanç verici ama bu bende alışkanlık haline geldi” dedi. Bu sıra dışı olay, toplumda merak uyandırırken, aynı zamanda bireylerin psikolojik durumlarını sorgulattı.

Kaynak: Sözcü

Yunanistan’da Ayakkabı Koklama Suçlaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!