1. Haberler
  2. Spor
  3. Yunus Akgün ile Galatasaray Yeni Sözleşme Yapmayı Planlıyor

Yunus Akgün ile Galatasaray Yeni Sözleşme Yapmayı Planlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunus Akgün ile Yeni Kontrat Yolda

Galatasaray, bu sezon harika bir başlangıç yapan ve son olarak Alanyaspor karşısında galibiyeti getiren kritik golü atan Yunus Akgün ile yeni bir sözleşme yapmayı planlıyor. 24 yaşındaki oyuncunun mevcut kontratı, iki yıl daha sürüyor ve yıllık 11 milyon lira alıyor. Ancak, kulüp yönetimi Yunus ile 4 yıllık yeni bir anlaşma yapmayı hedefliyor ve oyuncunun maaşını da 40 milyon liraya çıkarmayı düşünüyor.

4 KEZ AĞLARI SALLADI

Takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Yunus, bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da kritik goller atarak dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Avrupa Ligi’nde 2, Süper Lig’de de 2 gol atma başarısı gösteren Yunus Akgün, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanan derbideki performansıyla da adeta parladı. Alanyaspor maçında sağ kanatta görev almasına rağmen, soldaki gibi etkili bir görüntü sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu.

Yunus’un joker gibi kullanılması, teknik direktör Okan Buruk’un işini kolaylaştırdığı belirtiliyor. Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılışı, Barış Alper Yılmaz’ın formsuzluğu ve Sallai’nin hazır olmaması nedeniyle, Yunus’un bu çıkışı Galatasaray için oldukça değerli bulunuyor. Bu gelişmeler doğrultusunda, oyuncunun formu ve yetenekleri, takımın geleceği için büyük bir umut kaynağı olmaya devam ediyor.

Yunus Akgün ile Galatasaray Yeni Sözleşme Yapmayı Planlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!