1. Haberler
  2. Spor
  3. Yunus Akgün’ün Galatasaray’daki Başarılı Performansı

Yunus Akgün’ün Galatasaray’daki Başarılı Performansı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunus Akgün’ün Parlayan Yıldızı

Galatasaray’ın bu sezon dikkat çeken yıldızlarından biri olan Yunus Akgün, sergilediği başarılı performansla adından sıkça söz ettiriyor. Ligde 2021-22 sezonunda Adana Demirspor’daki etkileyici oyunuyla olumlu sinyaller veren Yunus, ardından Leicester City’ye bir sezon kiralandı. İngiltere’de geçirdiği süre zarfında fiziksel ve kondisyon anlamında büyük bir gelişim gösteren 24 yaşındaki futbolcu, geri döndüğünde Cim Bom’da yeni sezonda da kendisinden beklentileri artırdı.

Yunus, diyetisyen ile birlikte yemek yeme alışkanlıklarına dikkat ederek sağlıklı bir yaşam sürmeye özen gösterdi. Bireysel antrenmanlarını artıran genç futbolcu, idman sonrası ekstra çalışmalar yaparak kendini geliştirmeye devam etti. Esenler Erok ile oynanan hazırlık maçında forma giyen milli futbolcu, ilk 11’de yer almayı başardı.

Yunus’un kulübeye gönderdiği Zaha, Lyon’a kiralanırken, Hakim Ziyech ise formayı unuttu. Teknik Direktör Okan Buruk’un güvenini kazanan Yunus, bu sezon çıktığı 9 maçta 5 gol ve 1 asist gibi etkileyici bir performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu.

Kaynak: Sözcü

Yunus Akgün’ün Galatasaray’daki Başarılı Performansı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!