1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer İfade Vermeye Götürüldü

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer İfade Vermeye Götürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün sabah saatlerinde, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer, polis ekipleri tarafından evinden alındı. Tuncer, ifadesini vermek üzere emniyete götürüldü. İfadesinin ardından serbest bırakılan Tuncer, yaşadığı olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“HUKUK İKTİDARLARIN FAHİŞESİ DEĞİLDİR”

Tuncer, emniyetteki ifadesi sırasında şunları dile getirdi: “Aralık 2023’te, tüm belgeleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çocuk yurtlarında uygulanan şiddeti, il müdürlerinin usulsüzlüklerini ve kadın düşmanı tarikatçı yapılanmayı ortaya koyduğum bir paylaşım yaptım. Ancak Bakanlık, bu yetkililer hakkında hiçbir soruşturma başlatmadı; bunun yerine, benim hakkımda şikayetçi oldu. Bu durumun ortaya çıkarılmasında bir payım olabileceği düşüncesiyle, ilgili il müdürlüklerindeki çalışanların görev yerlerini değiştirdi. Bugün ise, evimden alınıp polis eşliğinde ifade vermeye götürüldüm. Aile Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, SGK… Saray rejiminin yapmadığı yolsuzluk, bulaştırmadığı kurum kalmadı. Bunların hepsini anlatmaya devam edeceğiz. Bizi korkutamayacaksınız! Susturamayacaksınız! Hukuk, iktidarların fahişesi değildir!”

“USULSÜZLÜKLERİ AÇIKLADIĞI İÇİN İFADEYE ÇAĞRILDI”

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Konya İl Müdürü ile ilgili usulsüzlükleri kamuoyuna açıkladığı ve bu konunun takipçisi olduğu için Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer, polis tarafından evinden alınarak Kağıthane Sadabat Polis Merkezine ifadeye çağrıldı. Zafer Partisi İstanbul İl Teşkilatı, İl Başkanı Sayın Hakan Akşit öncülüğünde, Sadabad Polis Merkezi önünde Sevdagül Tuncer’e destek vermek amacıyla toplandı. Karakoldaki işlemlerin ardından, savcılığın talimatı üzerine serbest bırakıldı.”

Kaynak: Sözcü

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer İfade Vermeye Götürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!