1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zonguldak’ta Ormanda Silahlı Saldırı: İki Ölü

Zonguldak’ta Ormanda Silahlı Saldırı: İki Ölü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta Ormanda Silahlı Saldırı: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Zonguldak'ta Ormanda Silahlı Saldırı: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, 60 yaşındaki Hayrettin Çorukcu ve yeğeni 46 yaşındaki Yüksel Kürekci, ormanda uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaşamlarını yitirdi. Olay, dün akşam saatlerinde Devrek ilçesi Alparslan köyü ile Bılık köyü arasında yer alan ormanlık alanda gerçekleşti.

İddialara göre, Hayrettin Çorukcu ve galerici olan yeğeni Yüksel Kürekci, ormanda içki içtikleri sırada, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından aniden silahlı saldırıya uğradılar. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla yönlendirildi.

Olay yerine ulaşan ekiplerin yaptığı kontrolde, Hayrettin Çorukcu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak bulunana Yüksel Kürekci ise, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen Kürekci de doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, jandarma ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Olayın detayları ve faillerin tespit edilmesi amacıyla geniş çaplı bir araştırma yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Sözcü

Zonguldak’ta Ormanda Silahlı Saldırı: İki Ölü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!